Khloe Kardashian ei saanut kutsua gaalaan: ”Ö-luokan julkkis”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkis Kim Kardashian loisti äskettäin Met Gala -tapahtuman punaisella matolla yhdessä huippumallisiskonsa Kendall Jennerin ja äitinsä Kris Jennerin kanssa. Khloe Kardashian ei saanut kutsua juhliin.

Julkisuuteen on kerrottu, että Khloe Kardashian ei edustanut tapahtumajärjestäjien mukaan tarpeeksi tunnettua julkisuuden henkillöä. Nainen on nyt kertonut keskittyvänsä elämässään hetkessä elämiseen ja hän on lainannut Instagramin Tarinat-osioon Dalai Laman ajatuksia.

– Ihminen, koska hän uhraa terveytensä jotta saisi rahaa. Sitten hän uhraa rahaa saadakseen takaisin terveytensä. Ja sitten hän on niin huolissaan tulevaisuudesta, että hän ei nauti tästä hetkestä; seurauksena on se, että hän ei elä tässä hetkessä eikä tulevaisuudessa; hän elää ikään kuin hän ei koskaan kuolisi, ja sitten hän kuolee, eikä ole oikeastaan koskaan edes elänyt.