Suomalaismalli biksuissa Acapulcossa – upeat lomakuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi, joka on saanut viime aikoina hyvin jalkaa mallimaailman ovien väliin.

Tällä kertaa Lotta on poseerannut aurinkolomalla Acapulcossa esitellen paitsi upeita maisemia myös mallivartaloaan biksuissa. Suomen syksy saa varmasti monet kaipaamaan aurinkolomalle, ja näiden kuvien perusteella Acapulco näyttää mainiolta lomakohteelta.

Viime talvena Lotta esitteli julkisuudessa miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen eksoottinen näky. Lisäksi Lotta Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo lähes 50.000 ihmistä.