Napapiirin sankarit saa jälleen jatkoa – nyt päärooleissa Putous-tähdet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katsojamenestykseksi noussut kotimainen elokuva Napapiirin sankarit on saanut tähän mennessä kaksi jatko-osaa. Nyt työn alla on elokuvasarjan neljäs osa, jonka päärooleissa nähdään uusia kasvoja.

Juha Wuolijoen ohjaaman Napapiirin sankarit -elokuvassa sankareina nähdään ensi kertaa Putous-sarjasta tunnetut Heikki Ranta ja Mikko Töyssy. Mukana ovat myös aikaisemmista osista tutut Pamela Tola, Kari Ketonen ja Timo Lavikainen. Tulevassa elokuvassa Napapiirillä metsästetään tofua, johon tiukka aikaraja ja muutama muukin muuttuja tuo omat haasteensa.

– Olen todella innoissani, että pääsen pitkästä aikaa ohjaamaan komediaa. Mahtavaa myös päästä työskentelemään Suomen lahjakkaimpien komedianäyttelijöiden kanssa. Leffan tarinakin naurattaa minua jo nyt päivittäin, joten kuvauksistamme tulee varmasti aivan hulvattomat, hehkuttaa Wuolijoki tiedotteessa.

Napapiirin sankarit 4 -elokuvan kuvaukset alkavat Lapissa lokakuussa. Yellow Film & TV:n Marko Tallin ja Olli Haikkan tuottama elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2022.