Netflixin paljasti hittisarjojen ja elokuvien katsojamääriä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflix ei ole tyypillisesti paljastanut sarjojensa ja elokuviensa tarkkoja katsojalukuja. Nyt yhtiön toimitusjohtaja on kuitenkin tarjonnut tähänastisista tarkimman listan siitä, kuinka paljon katsotuimman sisällön parissa on palvelussa viihdytty.

Netflixin Ted Sarandos paljasti suosituimpien sarjojen ja elokuvien listat Los Angelesissa järjestetyssä Boc Media Code Conference -tilaisuudessa, uutisoi Variety. Suosituin sisältö oli jaettu kahteen kategoriaan. Ensimmäisessä listattiin, kuinka monelta tililtä niitä katseltiin 28 päivän sisällä julkaisemisesta, toisessa se kuinka monta tuntia niiden äärellä vietettiin aikaa kyseisenä ajanjaksona.

Ensimmäisessä kategoriassa suosituin sarja oli 82 miljoonan Netflix-tilaajan katselema Bridgertonin ensimmäinen kausi. Toiselle ja kolmannelle sijalle nousivat Lupin ja The Witcher -sarjojen ensimmäiset kaudet, joita molepia katseltiin 76 miljoonalla tilillä. Elokuvista suosituimpia olivat 99 miljoonan käyttäjän katselema Extraction, Bird Box ja Spenser Confidential.

Tuntimäärällisesti katsotuin sarja oli Bridgertonin ensimmäinen kauis yhteensä 625 miljoonalla tunnilla. Toiseksi sijoittui Rahapajan neljäs kausi 619 miljoonalla tunnilla ja kolmanneksi Stranger Thingsin kolmas kausi 582 miljoonalla tunnilla. Elokuvista tuntimäärällisesti katselluimpia olivat Bird Box, Extraction ja The Irishman.