The Wire -näyttelijän kuolinsyy paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n The Wire ja Boardwalk Empire -sarjoista tunnettu näyttelijä Michael K. Williams kuoli syyskuun alussa. Nyt 54-vuotiaana menehtyneen suosikkinäytelijän kuolinsyy on paljastunut.

New Yorkin oikeuslääkärin toimiston mukaan Williams kuoli tahattomaan huumeiden yliannostukseen. Taustalla oli akuutti päihtymistila, jonka aiheutti fentanyylin, parafluorofentanyylin, heroiinin ja kokaiinin hengenvaaralliseksi kuvailtu yhteiskäyttö, uutisoi New York Post.

Williams löydettiin kuolleena New Yorkin Williamsburgissa sijaitsevasta kodistaaan. Sukulainen hälytti poliisit tähden kotiin, sillä näyttelijä ei ilmaantunut tapahtumaan jossa hänen oli määrä esiintyä. Williams yritti päästä eroon huumeongelmista vuosien ajan, mutta hän myönsi haastattelussa vuonna 2017 ettei riippuvuus niin vain katoa.