Big Brother -taloon uusia asukkaita – katsojat äänestävät häätöön joutuvat

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Brother -talossa tulee pian kuukausi täyteen. Viikkotehtävänä on elää muurahaisyhdyskuntana. Ohjelmaan tulee muutoksia, sillä asukkaat eivät anna tällä viikolla nimeämispisteitä perinteiseen tapaan. Sen sijaan katsojat saavat päättää, ketkä asukkaista joutuvat häätöäänestykseen.

– Lauantaina käynnistyvässä äänestyksessä katsojat pääsevät äänestämään suosikkiaan. Kaksi vähiten ääniä saanutta asukasta päätyy lopulta nimetyksi. Ja näistä kahdesta asukkaasta talon muut asukkaat häätävät toisen kotimatkalle sunnuntain häätölähetyksen päätteeksi, Big Brother tiedottaa.

Sunnuntaina taloon astuu myös kolme uutta asukasta, joista kaksi on naista ja yksi on mies. Iältään tulevat asukkaat ovat 31-, 50- ja 23-vuotiaita.