Jessica Alves kuumissa alusvaatekuvissa – pitsiä ja sukkanauhoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasiliassa parhaillaan viihtyvä entinen ihmis-Ken, nykyään Jessica Alves -nimellä elävä kosmopoliitti etsi hiljattain valokuvaajaa Instagramin avulla. Nyt hän on löytänyt sopivan kuvaajan ja järjestänyt itselleen alusvaatekuvaukset.

Jessica Alves on sanonut olevansa valmis. Hän ei aio enää mennä kauneusleikkauksiin kuin äärimmäisen pakon edessä. Hän on nainen ja onnellinen ulkonäöstään.

Hiljattain suoritettu laihdutusleikkaus oli tavallaan kirsikka kakun päällä, kun hän sai karistettua ylimääräiset kilot vartalostaan. Alves on esitellyt valkoisia ja kirkkaan punaisia alusasuja täydessä tällingissä kameralle. Hän on julkaissut makupaloja kuvauksista Instagramiin ja jäämme odottamaan kuvien lopullisten versioiden julkaisemista.