June ”Mama June” Shannon jätti poikaystävänsä – käyttää edelleen huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boo -lapsimissin äiti June ”Mama June” Shannon veti viime vuosina koko elämänsä ja ulkonäkösaavutuksensa vessanpöntöstä alas sorruttuaan huumausaineiden käyttöön. Hän myi talonsa, menetti lapsensa ja lihoi hurjasti.

Sittemmin June Shannon aloitti uuden elämänvaiheen ja naisen kerrotaan luopuneen huumeista. Hän on eronnut poikaystävästään Geno Doakista, joka naisen alunperin tutustutti huumeisiin. Hän yrittää myös palauttaa tervettä suhdetta lapsiinsa ja on tavannut uuden miehen, TMZ uutisoi.

Lapsimissi Alana Thompson asuu nykyisin isosiskonsa hoivissa. Syynä huostaanottoon oli hänen äitinsä, June Shannonin talous- ja päihdeongelmat. Nainen käytti koko omaisuutensa huumeisiin ja eli kodittomana ennen kunnostautumistaan. June Shannon ei ole päivittänyt kuulumisiaan Instagramiin heinäkuun jälkeen.