Suomalaiskoomikon yllätyspäätös – Ali Jahangiri alkaa ruokakauppiaaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ali Jahangiri on tullut tunnetuksi sekä koomikkona suomalaisilta stand up -lavoilta että tv-ja radiojuontajana. Nyt hän on yllättänyt faninsa kertomalla sosiaalisessa mediassa yllättävästä uudesta uravalinnastaan.

Jahangiri kertoi Facebookissa ryhtyvänsä Keskon ruokakauppiaaksi. Hän on jo on reilun puolen vuoden ajan tehnyt helsinkiläisessä K-Supermarketissa töitä kauppiasharjoittelijana. Jahangirilla on tulevaisuudessa mahdollisuus jatkaa yrittäjänä ja rakentaa omaa ruokakauppaa, joskaan hän ei ole vielä lopettamassa stand up -uraansa.

– Olen muutaman vuoden ajan pohtinut, mitä teen sitten, kun minun on aika jättää lavat. Näin yrittäjänä minulla ei ole mitään esteitä kokeilla uusia asioita. Ongelmana on ollut löytää se, mitä haluan aidosti tehdä, Jahangiri kertoo.

Koomikon mukaan hän ei isäksi tulemisen myötä pohdi vain omaa tulevaisuuttaan, vaan pyrkii rakentamaan jotain myös läheisilleen. Jahangiri kertoo stand up -keikkojen määrän vähentyvän hänen keskittyessä perehtymään vähittäiskaupan alaan. Matkaa kauppiaaksi tullaan seuraamaan Youtubessa Ali Show 2.0 -podcastissa, jossa Jahangiri myös haastattelee eri alojen huippuosaajia edustavia vieraita.