Upea pari! Kimi ja Minttu Räikkönen James Bondin ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulamestari Kimi Räikkönen elää perheensä kanssa todellista maailmankansalaisen elämää kiertäen planeettaa F1-ammattinsa johdosta. Nyt Kimi ja Minttu ovat käyneet katsomassa maailman tunnetuimman salaisen agentin tuoreita seikkailuja. Upea suomalainen julkkispari osallistui Sveitsin viralliseen ensi-iltaan.

Minttu oli pukeutunut upeaan mustaan mekkoon ja Kimi tummaan pukuun. Omassa päivityksessään Minttu totesi lyhyesti ”Bond. James Bond.”. Taannoin koronatartunnan saanut Kimi on taas terveiden kirjoissa ja voi osallistua osakilpailuihin normaalisti. Hänellä ehti jäädä väliin Hollannin Zandvoortin ja Italian Monzan osakilpailut ennen paluuta radoille Venäjän osakilpailussa.

Räikkönen kertoi syyskuun alussa lopettavansa Formula 1 -uran. Parhaillaan käynnissä oleva kausi jää näin ollen suomalaisen F1-tähden viimeiseksi autourheilun kuninkuusluokassa. Räikkösen mukaan päätös ei ole tuore, vaan hän teki sen jo viime talvena.