Scandinavian Hunks lopettaa – jäähyväiskiertue keväällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen tanssiryhmä Scandinavian Hunks on viihdyttänyt yleisöä jo 20 vuoden ajan. Nyt rohkeaan showtanssiin keskittyvä ryhmä on kuitenkin ilmoittanut lopettavansa toimintansa.

Scandinavian Hunks järjestää tiedotteensa mukaan vielä ensi keväänä viimeisen jäähyväiskiertueen. Vuonna 2001 perustettu tanssiryhmä on tehnyt jopa tuhansia esiintymisiä ja saavuttanut yli miljoonan katsojan yleisön.Scandinavian Hunks on Suomen lisäksi esiintynyt muun muassa Pohjoismaissa, eri puolilla Eurooppaa ja Thaimaassa.

Lavojen lisäksi tanssiryhmä on nähty muun muassa televisiossa. Ryhmän alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat Petri Ahonen, Samuli Järvinen, Jucci Hellström, Mikko Nummenmaa ja Tommi Mäkinen, mutta vuosien kuluessa mukana on ollut yhteensä noin 35 tanssijaa.