Stripparityttöystävä vain 107-senttinen – rakkaus on sitäkin suurempaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaista Anaa ja Texietä luullaan usein äidiksi ja tyttäreksi. Syynä on pariskunnan huomattava pituusero, sillä Texie on ainoastaan 107 senttimetriä pitkä. Hänet on kruunattu maailman lyhyimmäksi strippariksi.

– Emme ole äiti ja tytär, olemme rakastavaisia ja kumppaneita. Jokainen ansaitsee rakkautta, emmekä satuta ketään, pariskunta kertoo suhteestaan.

Alle kolmekymppiset naiset haluavat osoittaa maailmalle, että rakkaus on paljon muutakin kuin standardien ja odotusten täyttämistä. Parin unelmana on valloittaa esiintymislavat. Ana työskentelee meikkaajana, joten hän auttaa Texien ulkonäön luomisessa. He ylläpitävät useita sosiaalisen median palveluita, joiden avulla tulee tienestiä.