Kardashianit kuvaavat jo uutta realitysarjaa – nähdään myös Suomessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Kardashianit-realitysarja päättyi tänä vuonna Yhdysvaltalaiselle E!-kanavalla. Kovin kauaa ei varakkaan perheen fanien tarvitse kuitenkaan olla seuraamatta Kardashianien arkea. Työn alla on jo uusi realitysarja.

Kardashianien uuden realitysarjan kuvaukset olivat TMZ-sivuston mukaan jo käynnissä tiistaina Kalifornian Malibussa sijaitsevassa Lucky’s-ravintolassa. Kim Kardashian jakoi taannoin Instagram-tarinoissaan kuvan, joka niin ikään vihjasi uuden sarjan kuvausten alkaneen.

Suomessa Kardashianit-nimellä esitettyä Keeping Up With the Kardashians -sarjaa tehtiin jopa 14 vuoden ajan. Kardashianit solmivat taannoin Yhdysvaltalaisen Hulu-palvelun kanssa vuosia kestävän sopimuksen uuden sisällön tuottamisesta. Hulun mukaan sarjaa esitetään Yhdysvaltojen ulkopuolella Star-palvelussa, joka on Suomessa osa Disney+ -suoratoistopalvelua.