Mies tienaa kuukaudessa 30 000 dollaria – rahoittajina rikkaat sokerisedät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sugar daddy tarkoittaa rikasta henkilöä, joka on valmis kustantamaan toisen ihmisen elintasoa esimerkiksi jonkinlaisia palveluksia vastaan. Parikymppinen Garrett on rahoittanut koko elämäntyylinsä rikkaiden herrasmiesten turvin.

– Tienasin ennen 25.000 dollaria kuussa, mutta nyt tienaan 30.000 dollaria kuussa rahoittajieni turvin. Miehet tappelevat ja kilpailevat siitä, kuka saa maksaa elintasostani eniten, losangelesilainen Garrett kertoo.

Hän ylläpitää omien sanojensa mukaan hulppeaa elämäntyyliä rahoittajiensa turvin. Parikymppinen mies haluaa ostaa nyt viiden miljoonan dollarin arvoisen unelmatalon ja toivoo, että joku rikas rahoittaja näkisi hänen ohjelmansa ja lahjottaisi rahaa.