Oscar-palkittu Gladiaattori-elokuvaklassikko saa jatkoa – käsikirjoitus työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Russell Crowen ja Joaquin Phoenixin tähdittämä Gladiaattori oli yksi vuoden 2000 menestyksekkäimmistä elokuvista. Nyt Ridley Scottin ohjaama, viidellä Oscarilla palkittu historiallinen suurelokuva on saamassa jatkoa.

Ridley Scott paljasti Empire-lehdelle Gladiaattori-elokuvan jatko-osan käsikirjoituksen olevan jo työn alla. Ohjaajan mukaan jatko-osan kuvaukset aloitetaan, kunhan hänen Napoleonista kertova Kitbag-elokuvansa on valmis.

Gladiaattori-elokuvassa seurattiin perheensä menettäneen kenraali Maximus Decius Meridiuksen matkaa orjuudesta gladiaattoriareenoille antiikin roomassa. Ridley Scott on vielä 83-vuotiaanakin kiireinen ohjaaja. Vielä tänä vuonna ohjaajalta ilmestyy kaksi uutta elokuvaa, keskiajalle sijoittuva The Last Duel ja muotimaailmaa kohahduttaneesta murhasta kertova The House of Gucci.