Veikkaus avaa jälleen kahviloiden ja ravintoloiden peliautomaatit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaan liittyviä rajoituksia ollaan jälleen purkamassa eri puolilla maata. Tanssi- ja karaokekiellon 1. lokakuuta tapahtuvan kumoamisen myötä myös kahviloiden ja ravintoloiden rahapeliautomaatteja päästään jälleen pelaamaan.

Veikkauksen tiedotteen mukaan peliautomaatit avataan 1. lokakuuta alkaen aamusta ja aamupäivästä kahviloissa ja ravintoloissa, joissa ne ovat koronatilanteen vuoksi olleet suljettuina. Tämä koskee Etelä-Karjalan, Satakunnan, Vaasan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueita.

Veikkauksen mukaan epidemiatilannetta ja viranomaisten määräyksiä seurataan jatkossakin sairaanhoitopiireittäin. Peliautomaattien ja Veikkauksen pelipaikkojen aukioloa kuitenkin rajoitetaan vain niillä alueilla, joihin rajoitukset kohdistuvat.