Kylie Jennerin uimapuvut tyrmättiin: ”Liian läpinäkyviä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Cosmetics -meikkituotteistaan tunnettu Kylie Jenner laajensi taannoin liiketoimiaan. Tähti perusti Kylie Swim -malliston, joka on keskittynyt bikineihin ja uima-asuihin. Mallisto on kuitenkin saanut tyrmäävän vastaanoton. Kylie Swim -tuotteita on arvosteltu rankalla kädellä muun muassa TikTokissa ja Twitterissä.

Esimerkiksi uimapukusuunnittelijana itsekin työskentelevä Jessica Anderson kuvaili materiaalia niin ohueksi, että sen läpi voi selvästi nähdä. Uima-asujen materiaalia myös kuvailtiin arvosteluissa heikkolaatuiseksi ja halvan oloiseksi. Kritiikkiä keräsi myös se, ettei uimapuvuissa ollut vuorausta tai pehmustusta. Uimavaatteiden epäiltiin olleen suunniteltu ainoastaan laihoja ja vain tietynlaisia vartalotyyppejä silmälläpitäen. Twitterissä ihmeteltiin, voiko uimapukuja käyttää kukaan jolle ei ole tehty kauneusleikkauksia.

– Materiaali on selvästi superhalpaa. Kylie on miljardööri, joka ei päässyt asemaansa tekemällä laatutuotteita tai maksamalla kaikille kohtuullista palkkaa. Hän selvästi säästi rahaa teettämällä nämä tehtaissa, joissa työntekijöille maksetaan pennejä ja joissa käytetään halpoja materiaaleja, eräs Reddit-käyttäjä kuvaili.