Khloe Kardashian paratiisirannalla – biksuvartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Kim Kardashian loisti äskettäin Met Gala -tapahtuman punaisella matolla yhdessä huippumallisiskonsa Kendall Jennerin ja äitinsä Kris Jennerin kanssa. Khloe Kardashian ei saanut kutsua juhliin. Myöhemmin julkisuuteen kerrottiin, ettei Khloe ollut tapahtuman järjestäjien mukaan tarpeeksi tunnettu julkkis saadakseen kutsun.

Ilmeisesti ilman kutsua jäämisen vuoksi Khloe on nyt korostanut miten seurattu julkkis hän todellisuudessa onkaan, sillä nyt hän muistuttaa upeiden rantakuvien myötä olevansa 187 miljoonan somekäyttäjän seuraama. Khloe Kardashianin on kerrottu keskittyvän nyt elämässään hetkessä elämiseen, ja äskettäin hän lainasi Instagramin Tarinat-osioon Dalai Laman ajatuksia.

– Ihminen, koska hän uhraa terveytensä jotta saisi rahaa. Sitten hän uhraa rahaa saadakseen takaisin terveytensä. Ja sitten hän on niin huolissaan tulevaisuudesta, että hän ei nauti tästä hetkestä; seurauksena on se, että hän ei elä tässä hetkessä eikä tulevaisuudessa; hän elää ikään kuin hän ei koskaan kuolisi, ja sitten hän kuolee, eikä ole oikeastaan koskaan edes elänyt, Khloe Kardashian kirjoitti.