Maailman suurin Lego-Formula valmistuu timelapse-videolla – 500 000 palikkaa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saudi-Arabiassa järjestetään tänä vuonna ensi kertaa Formula 1 -sarjan grand prix eli osakilpailu. Kilpailu käydään loppuvuodesta Jeddan katuradalla.

Tulevaa osakilpailua on juhlistettu Saudi-Arabiassa maailman suurimmalla Lego-palikoista koostuvan Formula 1 -autolla. Aidonkokoisen auton rakensi Jeddan Red Sea -ostoskeskukseen ryhmä ammattilaisia Lego-rakentajia. Siihen käytettiin yhteensä 500 000 Lego-palikkaa.

Guinnessin ennätystenkirja on vahvistanut rakennelman olevan maailman suurin koskaan valmistunut Legoista koostuva formula-auto. Edellinen ennätysrakennelma koostui yhteensä 350 000 Lego-palikasta. Keskelle ostoskeskusta valmistuneen tuoreen Lego-menopelin rakennustyöt ikuistettiin viraalina sittemmin levinneeksi timelapse-videoksi.