Netflixiin interaktiivinen elokuva – pako showpainilegendan kauhukartanosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixiin on viime vuosina ilmestynyt perinteisten elokuvien ja sarjojen lisäksi myös interaktiivista sisältöä. Tätä on edustanut muun muassa Black Mirror: Bandersnatch, jossa katsojat pystyivät vaikuttamaan psykologisen trillerin päähenkilön valintoihin.

Netflixiin on tulossa halloweenin alla uusi interaktiivinen elokuva. Escape the Undertaker -seikkailussa painijoukkue The New Day päätyy showpainilegenda Undertakerin kauhukartanoon, jossa he yrittävät selvitä hengissä. Katsoja joutuu tekemään tiukkoja päätöksiä The New Dayn jäsenten puolesta.

The Underakerilla riittänee aikaa epätavallisiin projekteihin, sillä hän ilmoitti viime vuonna jäävänsä eläkkeelle painiuraltaan. Escape the Undertaker ilmestyy Netflixiin 5. lokakuuta. Esimakua interaktiivisesta elokuvasta saadaan tuoreessa trailerissa.