Temptation Island Mattu kurvikkaana mökillä – ja tietenkin somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Povekas ja vauhdikas luonnonlapsi kertoi taannoin sairastuneensa koronavirukseen, mutta selvisi siitä ilmeisen vähin vaurioin. Sittemmin kurvikas kaunotar on jo tehnyt paluun sosiaaliseen mediaan.

Nyt hän on suunnanut ystäviensä kanssa viettämään viikonloppua mökille, ja sieltä Mattu tietenkin julkaisi seuraajiensa iloksi näyttävän kuvan vartalostaan poseeratessaan peilin edessä. Otoksensa yhteydessä realityjulkkis kertoo viettävänsä mökkiviikonloppua ihanien ystävien kanssa.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Toinen vierailu saarelle kuitenkin floppasi, kun pari poistui nopeasti kuvauksista.