Jessica Alves yläosattomissa – rinnoissa ei ole nännejä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmis-Ken -nimellä alunperin tunnetuksi tullut kansainvälinen julkkis tunnetaan nykyisin nimellä Jessica Alves. Lihaksikkaasta miehestä kurvikkaaksi naiseksi muokkautunut Jessica nähdään nykyisin usein esittelemässä isolla rahalla ostettuja kurvejaan someseuraajilleen.

Tällä kertaa Jessica poseeraa Brasiliaan Sao Paulossa rohkeissa kuvissa yläosattomissa, ja samalla näiden kuvien perusteella on vedetty johtopäätös, ettei hänelle mahdollisesti ole rintoja tehtäessä tehty lainkaan nännejä. Varmuutta asiaan ei ole, mutta sellaisia epäilyjä tuoreesta päivityksestä on syntynyt.

Taannoin Jessica Alves kertoi olevansa nyt valmis ja ettei aio enää mennä kauneusleikkauksiin kuin pakon edessä. Hän on nainen ja onnellinen ulkonäöstään. Hiljattain suoritettu laihdutusleikkaus oli tavallaan kirsikka kakun päällä, kun hän sai karistettua ylimääräiset kilot vartalostaan. Alves on esitellyt valkoisia ja kirkkaan punaisia alusasuja täydessä tällingissä kameralle.