Nainen höynäytti lompakkovarasta Helsingissä – nerokas vastaisku onnistui

Ohhoh! · Tim Isokivi

Helsingissä tapahtui sunnuntaina lompakko ja puhelinvarkaus, joka johti yllättävään tapahtumaketjuun. Uhri onnistui saamaan omaisuutensa takaisin nokkelalla keinolla.

Naisen lompakko ja puhelin varastettiin raitiovaunussa. Teon jälkeen varkauden uhri lähetti toisesta puhelimesta varastettuun kännykkäänsä viestin, jossa esineistä luvattiin löytöpalkkio. Varas ryhtyi käymään kauppaa löytöpalkkiosta, ja nainen sopi hänen kanssaan tapaamisen Helsingin keskustaan.

Sovitulla paikalla odottikin lompakkonsa menettäneen naisen lisäksi poliisipartio, jonka hän oli hälyttänyt paikalle. Tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Iltalehden mukaan pidätetyn epäillyn hallusta löydettiin toinenkin varastettu lompakko ja pieni määrä huumeita.