Aikuisviihdetähti jumppamatolla – venytteli takamus pystyssä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muhkeita muotojaan korostava aikuisviihdetähti Aletta Ocean on kasvattanut Instagramin fanimääränsä 4,4 miljoonaan. Nainen on aloittanut aikoinaan uransa heti täytettyään 18 vuotta.

Nyt luksuselämää elävä ja hulppean omaisuuden aikuisviihteen näyttelijänä tienannut Aletta Ocean luonnehtii itseään liikenaiseksi. Hän tienaa aikuisviihteellä sievoisia summia. Naisen vartalo on hänen tärkein työkalunsa ja siksi hän treenaa päivittäin. Hän on julkaissut kuvan kuntosalilta Instagramiin.

Kauneudestaan huolta pitävä Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dora Varga. Hän on 33-vuotias unkarilainen, joka olisi päässyt myös yliopistoon opiskelemaan. Hän valitsi parempipalkkaisen työn aikuisviihteen parissa. Katso kuva tästä ja tästä, jos Instagram sattuu toimimaan.