James Bond viikonlopun katsotuin elokuva – pandemia-ajan ennätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuorein James Bond -elokuva No Time To Die sai Suomen ensi-iltansa torstaina 30. syyskuuta. Elokuva on noussut viikonlopun ylivoimaisesti katsotuimmaksi elokuvaksi.

No Time To Die keräsi torstaista sunnuntaihin yli 140 000 katsojaa. Pelkästään viikonloppuna katsojia oli 111 055. Elokuva keräsi Suomessa koko pandemia-ajan suurimman avaustuloksen.

– Viestit joita saimme viikonlopun aikana täysistä elokuvateattereista kertoivat ilosta ja helpotuksesta kun asiakkaat palasivat ison kankaan lumoon. 007 No Time To Die osoitti selvästi, että suomalaiset luottavat elokuvateattereiden järjestelyihin ja että Bond on ylivoimaisen houkutteleva brändi, hehkuttaa SF Studiosin elokuvalevityksen johtaja Timo Räisänen teidotteessa.

No Time To Die on näillä näkymin Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva. Hänen lisäkseen Cary Joji Fukunagan ohjaamaan elokuvaa tähdittävät Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ana de Armas, Jeffrey Wright ja Christoph Waltz.