Jouluradio käynnistyy marraskuussa – täältä voit tarkastaa taajuuden valmiiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos haluaa välttää pahimman stressin, kannattaa jouluvalmisteluja aloittaa pikkuhiljaa syksyn aikana. Jouluradio aloittaa lähetyksensä heti marraskuun ensimmäinen päivä.

Ihmiset kaipaavat iloa ja hyvää oloa vaikeiden aikojen jälkeen ja joulun taika on sitä parhaimmillaan. Musiikki ja joululaulut auttavat mielialan kohottamisessa. Jouluradion tutut nettikanavat ja FM-taajuudet käynnistyvät taas.

Jouluradiolla on tänäkin vuonna 27 FM-taajuutta ja kanavaperheeseen kuuluu kymmenen eri musiikkityylistä nettikanavaa. Aito ja alkuperäinen Jouluradio soi netissä koko vuoden eli sitä voivat kaikki joulumusiikkijanoiset kuunnella vaikka heti. FM-taajuudet ja 9 nettikanavaa käynnistyvät 1. marraskuuta.

Psykologien mukaan joulun aikainen hehkuttaminen ei ole turhauttavaa tai vaarallista. Päinvastoin. Sen on kerrottu lisäävän ihmisten onnellisuutta. Kaikki eivät kuitenkaan allekirjoita väitettä.