Mies kuin Ed Sheeranin kaksoisolento – joutuu nykyisin naamioimaan itsensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Manchesterissa asuva Ty Jones kerää julkisilla paikoilla liikkuessaan runsaasti katseita puoleensa. Hän näyttää hämmästyttävän paljon musiikkimaailman tämän hetken suuriin nimiin lukeutuvalta brittiartistilta, laulaja-lauluntekijä Ed Sheeranilta. Miehillä on samanlaiset hiukset, kasvonpiirteet ja jopa pituus.

Ty Jonesin haaveili lähinnä kalastusveneessä tai tavaratalossa työskentelystä, mutta ulkonäkönsä ansiosta hän päätyi luomaan uraa ammattilaisena Ed Sheeranin kaksoisolentona. Hän kertoo saavansa ilmaista tavaraa brändeiltä ja faneilta sekä pääsevänsä klubeille ja ravintoloihin VIP-asiakkaana. Jones on myös tavannut todellisen Ed Sheeranin.

Yhdennäköisyydessä on myös varjopuolensa Ed Sheeranin innokkaimpien fanien vuoksi. Tutuksi ovat tulleet muun muassa itkevät fanit ja pyöräilijä, joka joutui onnettomuuteen luullessaan Jonesia supertähdeksi. Jones onkin työnsä ulkopuolella pyrkinyt elämään normaalia elämää naamioimalla itsensä aurinkolaiseilla, hatulla sekä maskeilla ja suorittamalla ruokaostokset yöaikaan.

Mirror-lehden mukaan Jones opettelee parhaillaan soittamaan kitaraa. Tavoitteena on tähden kappaleiden oppiminen ja Ed Sheeran -tribuuttikeikkojen soittaminen.