Trumpilla oli oma musiikkimies Valkoisessa talossa – hillitsi presidentin raivoa musiikilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen entisen presidentti Donald Trumpin virkakaudesta tehdään edelleen hämmentäviä paljastuksia ja väitteitä. Tuoreimpiin kuuluu entisen Valkoisen talon lehdistösihteeri Stephanie Grishamin tulevassa kirjassa esittämä paljastus Trumpin omasta musiikkimiehestä.

New York Times -lehden mukaan Grishamin I’ll Take Your Questions Now -kirjassa kerrotaan Musiikkimies-lempinimen saaneesta Valkoisen talon työntekijästä. Hänen tehtävänään oli soittaa rauhoittavaa ja Trumpin mieleen ollutta musiikkia aina, kun presidentti oli raivokohtauksen partaalla.

Musiikkimiehen usein toistamiin kappaleisiin lukeutui muun muassa Cats-musikaalista tunnettu hitti Memory. Presidentin avustajan nimeä ei kirjassa kerrottu. New York Timesin mukaan presidenttiä rauhoitellut musiikkimies oli kuitenkin Valkoisen talon työntekijä Max Miller, kirjan kirjoittaneen Grishamin ex-poikaystävä.