Varkaat vieneet autojen lisävaloja ja rekisterikilpiä Kuopiossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitose kertoo, että varkaat ovat vieneet auton osia Puijonlaaksossa Kuopiossa viime viikolla. Poliisille ilmoitettiin anastetuksi lisävaloja viidestä eri autosta ja kahdesta autosta oli lisäksi viety rekisterikilvet.

Poliisille ilmoitettiin anastetuksi neljästä eri henkilöautosta sekä yhdestä pakettiautosta lisävaloja torstain ja lauantain 30.9.-2.10. välisenä aikana. Osa vietiin Puijonlaakson Retkeilijäntieltä ja Taivaanpankontieltä. Lisäksi kahdesta autosta oli viety etuosan rekisterikilvet.

– Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Poliisi kehottaa alueella asuvia tarkastamaan autojensa lisävalot ja rekisterikilvet.