Adele tekee odotetun paluun – tarjosi jo esimakua uudesta kappaleesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen laulaja-lauluntekijä Adelen uutta musiikkia on saatu odottaa lähes kuuden vuoden ajan. Nyt odotus on päättymässä, sillä tähden on viimein vahvistettu julkaisevan uuden kappaleen ja uuden albumin.

Fanit alkoivat spekuloida Adelen valmistautuvan uuden levyn julkaisuun viikonloppuna, jolloin rakennuksiin eri puolilla maailmaa heijastettiin salaperäinen numero 30. Sen uskottiin viittaavan uuteen albumiin, sillä Adelen edellisten levyjen nimet olivat 19, 21 ja 25. Muun muassa Eiffel-torniin ja Empire State Buildingiin heijastetun numeron fontti oli sama kuin tähden albumeissa.

Fanien spekulaatio osoittautui oikeaksi, sillä Adele paljasti sosiaalisessa mediassa julkaisevansa uuden singlen 15. lokakuuta. Adelen julkaisemalla videolla saadaan lyhyttä esimakua Easy On Me -nimisestä kappaleesta.

Adelen tulevan 30-albumin tarkkaa julkaisupäivämäärää ei vielä ole julkistettu. Tähden edellinen 25-levy voitti lukuisia palkintoja, muun muassa vuoden levyn Grammy-palkinnon. 25 oli myös valtava kaupallinen menestys.