Gordon Ramsay suunnittelee kuudetta lasta – nuorin nyt kaksivuotias

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki Gordon Ramsay ja hänen Tana-vaimonsa ovat viiden lapsen ylpeitä vanhempia. He suunnittelevat parhaillaan mahdollisuutta kuudennelle lapselle. Perheen pienin poika syntyi vuonna 2019 ja on nimeltään Oscar James. Perheen vanhin Megan-niminen tytär on puolestaan 23-vuotias. Lisäksi heillä on 23-vuotiaat kaksoset Jack ja Holly ja 19-vuotias Tilly. Ramsayn vaimo Tana on 47-vuotias.

– Tana on neljännellä kuukaudella raskaana. Eikä ole oikeasti, hän tappaa minut. Vitsailen vain, mutta olemme keskustelleet vielä yhdestä vauvasta. Mielestäni se on mainio idea, Gordon Ramsay kertoo The Sunille.

54-vuotias kokki on sanonut, että ei aio jättää lapsilleen megaluokan perintöä. Hänen ympäri maailmaa sijaitsevat ravintolat ovat saaneet yhteensä 16 Michelin-tähteä. Arvostettu ruoka-alan ammattilainen on luonut miljoonien eurojen arvoisen omaisuuden, mutta haluaa, että lapset oppivat tienaamaan itse varallisuutensa.