Demi Rose Meksikossa – jättipovi ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa lähes 18 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa edelleen.

Espanjassa ja Italiassa viime kuukausina lomaillut Demi nähdään nyt esittelemässä vartaloaan Meksikon Tulumissa, jossa hän nautiskeli aurinkoisesta päivästä yläosattomissa. Kuvissaan hän peittää intiimit yksityiskohdat käsillään.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.