Love Island Suomessa viimeinen viikko – voittaja selviää ensi tiistaina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi on edennyt loppusuoralle. Voittajapari selviää finaalilähetyksessä, joka nähdään tiistaina 12. lokakuuta. Finaali kuvataan koko kauden tapaan tv-esitystä edeltävänä päivänä.

Katsojien valitsema voittajapari nappaa muhkean 25.000 euron palkinnon. Ennen kuin voittajapari pääsee jakamaan rahapotin, heidän on kuitenkin selvitettävä vielä viimeinen, rakkautta ja luottamusta mittaava testi. Testissä he voivat valita joko rahan tai rakkauden.

Mikäli molemmat valitsevat rakkauden, he jakavat voittopotin. Mikäli toinen valitsee rahan ja toinen rakkauden, rakkauden valinnut jää tyhjän käsin ja rahan valinnut vie koko potin. Jos taas molemmat valitsevat rahan, kumpikaan ei saa mitään. Sarjan aiemmilla kausilla voittajaparit ovat hetkeäkään epäröimättä valinneet rakkauden.

Tällä hetkellä voitonsyrjässä ovat vielä kiinni Emilia ja Tatu, Eveliina ja Vili, Aleksi ja Saara, Krete ja Nico, Salli ja Eeli, Niina ja Muhamed sekä Oona ja Kimi.