Maailman nuorimmat miljardöörit listattiin – kryptovaluutta ja teknologia rikastuttavat

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Talouslehti Forbes on julkaissut maailman nuorimmat miljardöörit vuonna 2021. Listan henkilöt ovat luoneet megaluokan omaisuutensa kryptovaluutoilla ja digisovelluksilla. Rikkain ja nuorin alle 40-vuotias henkilö on 29-vuotias Sam Bankman-Fried, joka loi 22,5 miljardin dollarin omaisuuden FTX-valuuttaohjelmistolla.

Sam Bankman-Fried perusti yrityksensä kaksi vuotta sitten. Listalle pääsi myös 31-vuotias Snapchatin perustaja Evan Spiegel 13,8 miljardin dollarin omaisuudellaan. Kolmanneksi nuorin on niin ikään Snapchatilla rikastunut 33-vuotias Bobby Murphy 15,2 miljardin dollarin omaisuudellaan.

Neljänneksi nuorin on kryptovaluuttamestari, 33-vuotias Fred Ehrsam 2,5 miljardin dollarin suuruisella omaisuudellaan. Viidentenä on 35-vuotias Walmart-kauppaketjun perustajan pojanpoika Lukas Walton, jonka omaisuuden arvo on huimat 17,2 miljardia dollaria, Forbes uutisoi.