Pia Lambergin fitness-vartalo huomataan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut vuosien ajan. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään melko fitness-painotteinen.

Tällä kertaa Lamberg on kuvattu rannalla, jossa hän paistattelee päivää ruskeaan ja vaaleanpunaiseen asuun sonnustautuneena. Otos on ikuistettu Los Angelesin pohjoispuolella Malibussa, jossa asuu runsaasti supertähtiä.

Nyt missikaunotar on viettänyt juhannustaan näyttävästi palmurannalla Meksikossa, jossa hän on vieraillut julkkisten suosimassa Tulumissa. Kuvassa hänet nähdään poseeraamassa selin kameraan palmuun leppoisasti nojaillen. Kuvansa yhteydessä hän toivottaa muille suomalaisille hyvää juhannusta.