Useita autoja paloi parkkipaikalla Keminmaalla – palo alkoi mopoautosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapin maakunnassa sijaitsevalla Kemimaalla levisi torstai-aamuna useita autoja tuhonnut tulipalo. Liekkien on kerrottu levinneen yhteensä seitsemään parkissa olleeseen ajoneuvoon paikallisen kunnankirjaston parkkipaikalla.

Päivystävän palomestarin mukaan palossa tuhoutui täysin viisi autoa, minkä lisäksi kaksi autoa vauroitui. Tapahtuneen ei kuitenkaan tiedetä aiheuttaneen henkilövahinkoja, eikä se levinnyt läheisiin rakennuksiin. Palo sai alkunsa parkkipaikalla olleesta mopoautosta.

Pelastuslaitos sai hälytyksen kunnankirjaston parkkipaikalla ajoneuvosta toiseen levinneestä palosta aamukahdeksan jälkeen. Palon syttymissyy ei ollut torstain aamupäiväistä vielä toistaiseksi tiedossa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.