Kate Upton yläosattomissa toimistolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan.

Nyt Upton on julkaissut upean arkistokuvansa uransa kulta-ajoilta. Siinä hän poseeraa yläosattomissa pikkutakin kanssa. Kuvansa yhteydessä Kate tiedustelee olisiko tämä asuvalinta rentoon perjantaipukeutumiseen toimistolla. Varsinkaan miehet tuskin panisivat pahakseen, jos näin pääsisi joskus käymään. Tuskin kuitenkaan.

28-vuotias Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.