Stalkkeri murtautui Will Smithin perheen kotiin – miehestä paljastui synkkä yksityiskohta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Smithin tytär Willow Smith on luonut uraa laulajana, tanssijana ja näyttelijänä. Nyt kuuluisan Hollywood-perheen tytär on paljastanut joutuneensa kokemaan kuuluisuuden varjopuolia häntä vainonneen miehen vuoksi.

Willow Smith avautui stalkkerista Red Table Talk -keskusteluohjelmassaan. Tähden mukaan stalkkeri vainosi häntä vuosien ajan verkossa ja oppi tuntemaan hänen liikkeensä. Eräänä jouluna Smithien perheen ollessa lomalla mies murtautui heidän kotiinsa.

– Luojan kiitos en ollut kotona. Hän oli pedofiili. Minun täytyi mennä oikeuteen todistamaan asiasta, Willow kuvaili.

Stalkkeri oli Willowin Jada-äidin mukaan jopa tehnyt pienen leirin heidän kotinsa takapihalle odotellakseen nuoren tähden paluuta. Paikalle hälytetyt poliisit takavarikoivat kaikki ruoat ja juomat sekä esimerkiksi hammastahnat kodista sen varalta, että mies olisi yrittänyt myrkyttää ne.