Emokarhu opetti pentunsa laskemaan liukumäkeä – viikon söpöin video on tässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinvideoiden katsomisen on tieteellisesti todistettu poistavan ahdistusta ja antavan ihmisille lohtua sekä parempaa oloa esimerkiksi vaikeina aikoina. Nyt esittelemme viikon söpöimmän eläinvideon, jolla nähdään liukumäkeä laskeva karhuperhe.

Eläinmaailmassa emot opettavat jälkikasvulleen taitoja, jotka ovat merkityksellisiä selviytymisen kannalta. Nyt eräs karhuemo on päättänyt opettaa pennulleen myös hauskanpidon merkityksen. Se näyttää pikkuiselle nallukalle kuinka lasketaan liukumäkeä.

Karhuemo on kiivennyt lasten kiipeilytelineeseen. Karhunpentu seuraa perässä. Sitten emo laskee isommasta liukumäestä alas ja opastaa pienempää kontiota matalaan liukumäkeen. Video on kuvattu Pohjois-Karolinassa sijaitsevan koulun pihalla, Yhdysvalloissa.