Kansallispuistosta löytyi kuollut mies – onko kyseessä kohuttu Brian Laundrie?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nuori amerikkalainen reissaaja Gabby Petito löydettiin kuolleena Wyomingin Grand Tetonin kansallispuistosta syyskuussa. Hänet ilmoitettiin sitä ennen kadonneeksi. Gabby oli ollut pakettiautomatkalla yhdessä poikaystävänsä, Brian Laundrien kanssa.

Laundrie palasi matkalta yksin kotiin ja katosi sen jälkeen. Vanhempien mukaan Laundrie katosi floridalaiseen kansallispuisto Carlton Reserven alueelle 14. syyskuuta. Puistossa on suoritettu mittavia etsintöjä jo viikkojen ajan. Viranomaisille on kuitenkin sadellut vinkkejä miehen olinpaikasta toisesta kansallispuistosta Appalakkien vaellusreitiltä.

Nyt Appalakkien kupeessa sijaitsevasta Blue Ridge Parkway -luontoreitiltä on löytynyt miehen ruumis. Kuollut mies löytyi läheltä suosittua Blowing Rockin nähtävyyttä, Asheville Citizen Times uutisoi. Sivullisen ilmoittivat ruumiista viranomaisille lauantaina puolen päivän aikoihin. Poliisi ei ole vahvistanut kuolleen miehen henkilöllisyyttä, mutta silminnäkijähavaintojen perusteella kyseessä voi olla kateissa oleva Brian Laundrie.

Daily Mailin mukaan kyseiseltä alueelta on tehty poliisille Brian Laundriesta yhteensä 11 havaintoa, joista yksi on amerikkalaisen insinööri Dennis Davisin tekemä. Hän kertoo keskustelleensa Brian Laundrien kanssa viime viikolla Appalakeilla. Mies kertoo Laundrien kysyneen tietä Kaliforniaan, ja hän oli vaikuttanut epävakaalta. Brian Laundrie oli ollut hänen mukaansa liikkeellä autolla. FBI kuulusteli Davisin ja kertoi, että havaintoja on tehty useampi kappale samalta alueelta.