Mikko ja Beata Leppilampi julkaisivat kuvia ristiäisistä – paljastivat pienokaisensa nimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi ja hänen vaimonsa, taitoluistelija Beata saivat syyskuussa esikoislapsensa. Pariskunta on jo ehtinyt esittelemään vauvaa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa, mutta tähän saakka pienokaisen nimi ei ole ollut yleisessä tiedossa.

Leppilammet viettivät taannoin vauvansa ristiäisiä. He ovat sittemmin julkaisseet onnellisesta tilaisuudesta kuvia Instagram-tileillään. Samalla he paljastivat kuukauden ikäisen lapsen koko nimen, joka on Kaspian Anttoni Leppilampi.

Kuvat ja lapsen nimen paljastuminen herättivät suurta ihastusta Instagramissa, jossa ne keräsivät lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä. Esikoislapsensa syntymän lisäksi kuuluisa pariskunta on ollut tänä vuonna otsikoissa myös toisenlaisissa onnellisissa merkeissä. Beata ja Mikko menivät nimittäin elokuussa naimisiin yllätyshäiden merkeissä.