Fanit tyrmistyivät kuvauspaikalla – Frendit-tähti tarjoili kahvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin Warner Bros -studiolla vierailleiden Frendit-fanien kokemus sai taannoin autenttisempia piirteitä, kuin he todennäköisesti osasivat odottakaan. He pääsivät tapaamaan Monica Gelleriä näytelleen Courteney Coxin yllättävällä tavalla.

Instagramissa jaetulla videolla Courteney Cox nähdään palvelemassa asiakkaita Frendit-matkamuistomyymälässä. Tään jälkeen hän jopa toimi tarjoilijana hämmästyneille faneille, jotka olivat saapuneet nauttimaan kahvia sarjasta tutun Central Perk -kahvilan penkillä.

Courteney Cox ei ole suinkaan vaihtanut päivätyötään myyjäksi ja tarjoilijaksi. Hänen tulevaa Shining Vale -sarjaansa kuvataan parhaillaan Warner Bros -yhtiön studiotiloissa. Tähti päätti käyttää taukonsa pitämällä huolen siitä, että Frendit-fanit saivat turistikierroksellaan ikimuistoisen kokemuksen.