Jälleen yksi somepalvelu kaatui – tällä kertaa vuorossa Snapchat

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sekä Facebook, Instagram että Whatsapp kaatuivat pari viikkoa takaperin tuntikausien ajaksi. Nyt sama vaikuttaa tapahtuneen myös toiselle sosiaalisen median palvelulle, Snapchatille.

Tuhannet Snapchat-käyttäjät ovat Downdetector-sivuston tietojen mukaan ilmoittaneet joidenkin tuntien ajan ongelmista palvelussa. Ongelmat ovat koskeneet esimerkiksi sisäänkirjautumista, uusien julkaisujen tekemistä ja Snapchatin serverille yhdistämistä.

Snapchat ilmoitti sittemmin Twitterissä yhtiön olevan tietoinen ongelmasta ja yrittävän korjata sitä. Snapchatilla on noin 290 miljoonaa päivittäistä käyttäjää. Palvelussa käyttäjät voivat jakaa ja katsella lyhyitä videoita sekä keskustella joko videoiden tai tekstin välityksellä muiden käyttäjien kanssa.