Raju herätys! Meteoriitti putosi sänkyyn naisen nukkuessa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen Ruth Hamilton koki taannoin elämänsä todennäköisesti karuimman herätyksen. Kodin makuuhuoneen katon läpi rysähti mateoriitti keslellä yötä 4. lokakuuta.

Goldenissa asuva Ruth Hamilton kertoo heränneensä koiran haukkumiseen sekä voimakkaaseen pamahdukseen ja tunteneensa pirstaleita kasvoillaan. Nainen sytytti valot ja soitti hätänumeroon. Silloin hän huomasi toisen tyynynsä päällä kivenmurikan vain senttien päässä kohdasta, jossa hänen päänsä oli levännyt aikaisemmin.

– Tärisin järkyttyneenä. Nukut sikeästi, näennäisesti turvassa sängyssäsi, ja ilmeisesti saatat päätyä meteoriitin tappamaksi, Hamilton avautui CBC-uutissivustolle.

Hamilton epäili kappaleen olevan ensin peräisin läheiseltä rakennustyömaalta, mutta tuli toisiin aatoksiin sen työntekijöiden kerrottua nähneensä yötaivaalla taivaalla meteorin. Western University -yliopiston asiantuntijat vahvistivat myöhemmin kiven olleen peräisin avaruudesta. Hamiltonin suunnitelmissa on lähettää meteoriitti yliopiston tutkijoiden analysoitavaksi.