Hupsista, Saarioisten grillitassuissa väärä viimeinen käyttöpäivä – toimi näin

Ruoka · Tim Isokivi

Elintarvikeyhtiö Saarioinen on tiedottanut lihatuotteen pakkaukseen päätyneestä mokasta. Original Grillitassu -pakkauksiin on nimittäin merkattu vahingossa väärä viimeinen käyttöpäivä.

Neljän kappaleen Original Grillitassu -paketeissa viimeiseksi käyttöpäiväksi on merkattu 18.11, vaikka todellisuudessa se on jo 15.10. Takaisinveto koskee grillitassuja, joiden erätunnus on L 2781. Takaisinveto ei koske muita valmistuseriä eikä muita Grillitassu-tuotteita.

Tuotetta on turvallista käyttää sen todelliseen viimeiseen käyttöpäivään saakka. Mahdollisten väärästä merkinnästä aiheutuvien virheiden välttämiseksi Saarioinen pyytää tuotteen ostaneita kuitenkin hävittämään pakkauksen. Virheellisen tuotteen ostaneet voivat ottaa yhteyttä Saarioisten kuluttajapalveluun yhtiön verkkosivuilla hyvitystä varten.