Charly Jordan esitteli pakaroitaan – somekuvat villitsevät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina hän on päivityksissään muun muassa iloinnut tulevista DJ-keikoistaan.

Nyt näyttävä musiikin ammattilainen on esitellyt sosiaalisessa mediassa auliisti pakaroitaan ja todennut palanneensa tavalliseen aikatauluun. Someseuraajien nähtäväksi jää mitä se lopulta käytännössä tarkoittaa. Silmänruokaa lienee ainakin luvassa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.