Mies tuomittiin murhasta – käytti murha-aseena myrkkykäärmettä

Ohhoh! · Tim Isokivi

28-vuotias mies on tuomittu vaimonsa murhasta Intian Kollamissa. Erikoisen tapauksesta tekee se, että hän käytti murha-aseena myrkyllistä käärmettä.

Sooraj-nimisen miehen kerrotaan hankkineen käärmeenkäsittelijältä kaksi kobraa. Hän usutti ne vaimonsa kimppuun kahdesti kolmen kuukauden aikana vuonna 2020. Ensimmäisellä kerralla nainen joutui kobran pureman seurauksena sairaalaan, toisella kerralla purema oli tappava.

Tapaus johti poliisitutkintaan naisen perheen tehtyä viranomaisille ilmoituksen mahdollisesta rikoksesta. He kertoivat Soorajin yrittäneen saada naisen omistamaa tonttia itselleen päiviä tämän kuoleman jälkeen.

Poliisi ratkaisi tapauksen tutkimalla muun muassa oikeuslääketieteellistä todistusaineistoa ja kobran DNA:ta. NDTV-sivuston mukaan viranomaiset ovat kuvailleet tapausta erittäin harvinaislaatuiseksi.