Pasha Pozdniakova auton ratissa – jättimäiset rinnat jo turvallisuusongelma?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,3 miljoonaa seuraajaa. Pashan maailmalla saama somesuosio hakee siis vertaistaan varsinkin suomalaisten julkkisten keskuudessa.

Nyt näyttävä kurvitar on istahtanut auton rattiin. Kuvasta paljastuu miten jättimäiset rinnat voivat muodostua jopa ongelmalliseksi ajoturvallisuuden kannalta, jos kädet eivät mahdu liikkumaan riittävän vapaasti ohjauspyörän kanssa.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.