Yle: Rekan jarrut syttyivät palamaan Loimaalla – kuljettaja keksi nerokkaan sammutuskeinon

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Vihdistä aina Poriin saakka kulkevalla valtatie 2:lla todistettiin Loimaan kohdalla tiistaiaamuna potentiaalista vaaratilannetta. Valtatiellä kulkeneen rekan jarrut syttyivät palamaan, mikä on vaikuttanut sittemmin järjestelyihin tien liikenteessä.

Rekka-auton kuljettaja onnistui Pelastuslaitoksen mukaan ratkaisemaan tilanteen itse. Hän onnistui sammuttamaan palon ajoneuvonsa lastina olleella argonilla, jota käytetään muun muassa automaattisissa palosammuttimisissa.

Tapauksesta uutisoineen Ylen mukaan toinen ajokaista on tapahtuneen jäljiltä suljettu. Tilanteen arvioidaan jatkuvan noin 1-3 tuntia. Liikennettä ohjataan tapahtumapaikan ohi, kunnes palamaan syttynyt ajoneuvo siirretään pois.