Anteeksi mitä? Teräsmies esiintyy uudessa sarjakuvassa bi-seksuaalina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

DC Comic -yhtiön julkaisema Teräsmies kertoo Clark Kentin supersankarihahmosta. Uutena henkilönä tarinaan on tullut mukaan Kentin ja toimittaja Lois Lanen poika nimeltään Jon Kent. Nyt Teräsmies-isänsä manttelin perinyt poika tulee ulos kaapista.

Itsekin Teräsmiehenä sarjakuvalehden sivulla esiintyvä Jon Kent on biseksuaali. Hän on muodostanut intiimin suhteen reportteri Jay Nakamuraan ja kaksikon välejä kuvaillaan romanttisiksi. Modernin maailman Teräsmies on henkilö, johon voi samaistua helposti.

Myös Batmanin apumies Robin on julistettu bi-seksuaaliksi. Nykyajan supersankarit taistelevat massamurhia, kouluampumisia, maastopaloja ja pakolaisten karkottamista vastaan, Sky News uutisoi. Aika muuttuu, sanotaan.